VAPO paikkakorjausrungot ja putkitulpat

U, PU ja PU-F putkitulpat ovat tehokkaita työkaluja erillaisten putkien nopeaan ja luotettavaan tukkimiseen. Tulppia käytetään pääasiassa putkien korjaus tai kunnosapito työssä, äkkinäisissä putkirikoissa, DIN EN1610 standardin mukaisessa vuototestauksessa, joko vedellä tai ilmalla.

Monikäyttöisyytensä vuoksi putkitulpat ovat erinomaisia työkaluja rakennusteollisuuden yrityksille, vesi ja viemärin alan suunnittelutoimistoille, kunnallisille vesi- ja viemärilaitoksille sekä palokunnille.

Putkitulpat on thty korkealaatuisesta kudosvahvistetusta kumista. Tulpat kestävät -30 °C asteesta 80 °C asteeseen, ja kestävät kohtalaisesti kemikaaleja.

Putkitulppia löytyy 23 eri kokoa 50mm-1600mm välille. Kaikki tulpat on testattu paineella  joka on 1,3*käyttöpaine. Tulppien mukana tulee lyhyt käyttöohje. Putkitulpat ovat helppo käyttää.

0Vapo-PutkituS

 

Paikkakorjausrunkoja P,FP, DP ja HP käytetään paikkamaan paikallisesti hajonneita viemäriputkia. Paikkakorjasrungoilla voidaan korjata halkeamia, vuotavia liitoksia, juurien sisään kasvuja tai ruostuneita putkia. Paikkakorjausrunkoja voidaan käyttäjä kaikenlaisille viemäriputkimateriaaleille putkikoon ollessa 50mm-1200mm. Paikkakorjausrungot on jaettu 4 ryhmään: Lyhyet paikkakorjausrungot, joustavat paikkakorjausrungot, haaraputkien paikkakorjausrungot ja pitkät paikkakorjausrungot. Paikkakorjausrungot on tehty kumista, joka takaa tarvittavan joustavuuden ja kestävyyden.  Paikkakorjausrungot on tehty ruostumattomista materiaaleista ja ovat pitkäkäisiä oikein käytettynä. Paikkakorjausrungot pitää suojata hartsilta esimerkiksi  PE-muovilla, jotta hartsi ei pääse haurastuttamaan kumia.

Listan kaikista paikkakorjausrungoisa löydät katalogista. Lisätietoa sekä paikkakorjausrungoita, että putki tupista löydät valmistajan Vapo Spolin internet sivuilta.

0VLateral-packers0VBend-packers